Niet veel tijd om te koken , geen probleem! Bekijk dan onze vacuüm gerechten, snel op tafel zelfs zonder eerst te ontdooien.
Zet een kookpot met voldoende water op het vuur, bij kookpunt leg je de vacuüm porties in het water, vuur minder gedurende 10 à 15 min (mag zeker niet meer koken om de binding van de sauzen niet te verliezen) en opdienen.
0472/45.88.09,
,
of per mail feestzaal@twiel.be.
Afhalen op vrijdag tussen 16u30 en 18u of op afspraak.
Levering in groot Steenokkerzeel mogelijk
Tomatensoep met balletjes | € 6,00 |
Kervelsoep met balletjes | € 6,00 |
Tomaat juliennesoep met balletjes | € 6,00 |
Paprikasoep met balletjes | € 6,00 |
Ajuinsoep | € 6,00 |
Erwtenwsoep met worst en spek | € 6,50 |
Chili con carne (500 gr) | € 7,50 |
Spaghetti saus (500 gr) | € 6,00 |
Vlaamse stoverij (400 gr) | € 9,00 |
Vol au vent (400 gr) | € 8,00 |
Balletjes in tomatensaus (400 gr) | € 7,00 |
Kalstong in Madeirasaus (400 gr) | € 9,50 |
Kalfsblanquette met groentjes (400 gr) | € 9,50 |
Varkenswangen in jagersaus (400 gr) | € 10,00 |
Hertenragout (400 gr) | € 10,00 |
Wulken (escargots) in een pittig soepje | € 6,00 |
Aardappelpuree | € 1,50 |
Wortelstoemp met erwtjes | € 1,50 |
Preistoemp | € 1,50 |