Welkom bij Café - Feestzaal 't Wiel

Café -Feestzaal ’t Wiel, een vaste waarde in de regio vanuit de tijd dat t nog “Onder den toren” noemde, wordt door ons uitgebaat sinds 1996. Een gezellig bruin dorpscafé waar u zowel terecht kan voor een drankje als een kleine snack. Met een bierkaart met ruim 40 biersoorten onderscheiden wij ons van de andere buurtcafés

Onze zaal die plaats biedt aan 100 personen, is geschikt voor allerlei events en familiefeesten van doopfeest tot koffietafel. Hiervoor wordt de keuken steeds door ons verzorgd.

Voor bedrijven is dit de ideale plaats vlakbij de luchthaven voor recepties, team-meetings, infosessies en of productvoorstellingen.

Tal van verenigingen en bedrijven vonden hun weg al voor hun vergaderingen en of events. Zo zijn wij het hoofdlokaal voor de Vilvoordse Darts Liga (VDL) en het Vilvoords Kicker Verbond (VKV). Deze organiseren dan ook steeds hun jaarlijkse kampioenschappen. Anderen gebruiken de zaal dan weer als rustpunt of lunchplaats tijdens hun wandel of fietstocht, al dan niet met eigen lunch. Fietsen kunnen op een veilige plaats worden geplaatst indien vereist.

Wij zijn gelegen langs het dorpsplein waar op zondagochtend steeds de zondagsmarkt plaats vindt. Voor de rest van de week dient dit grote plein steeds als gratis parking.

Café - Feestzaal 't Wiel